Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen van bezoekers en aangesloten shops. Vragen die vaak aan ons gesteld worden vind je terug op deze pagina. Het kan voorkomen dat het antwoord op je vraag niet op deze pagina te vinden is, in dat geval kun je ons een e-mail sturen (zie contact) met daarin je vraag.

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode is de digitale variant van de ouderwetse papieren kortingsbon. Je kunt een kortingscode kopiëren op onze website en deze vervolgens verzilveren tijdens het bestelproces bij een webwinkel, dat kan door de kortingscode in het speciaal daarvoor bestemde invoerveld te plakken en de kortingscode te bevestigen. Het woord kortingscode wordt door webwinkels nog wel eens vervangen door een synoniem als actiecode, couponcode, vouchercode of promotiecode, het komt echter allemaal op hetzelfde neer.

Waar vind ik kortingscodes?

Op BesteKortingscode.nl vind je alle werkende kortingscodes van duizenden Nederlandse webwinkels. Op de pagina van je favoriete online shop vind je de beste kortingscode om met maximale korting te bestellen. Is er geen kortingscode beschikbaar? Niet getreurd, ook leuke aanbiedingen en acties worden door de redactie geplaatst op de website.

Welke soorten kortingscodes zijn er?

Er zijn allerlei soorten kortingscodes, er zijn onder andere kortingscodes voor gratis verzending, een bepaald bedrag korting, een bepaald percentage korting en voor een tweede of derde artikel gratis. Er zijn echter nog een heleboel andere mogelijkheden te bedenken die we niet genoemd hebben. We doen ons best om bij iedere kortingscode een uitgebreide uitleg en eventuele voorwaarden te tonen.

Waarom gebruiken online shops kortingscodes?

Kortingscodes worden door winkels uitgegeven om zich te onderscheiden van concurrenten en voor het aantrekken van nieuwe klanten. Nieuwe klanten kunnen zo met een leuke korting kennismaken met een webwinkel waar ze nog niet eerder besteld hebben. Het is tevens een ideale manier om vaste klanten te stimuleren om nogmaals een bestelling te plaatsen. Wanneer een actie populair wordt op onze website ontvangt een webwinkel een heleboel publiciteit, zo worden populaire acties getoond op de voorpagina, in de menu kolom en op de pagina’s van gerelateerde webwinkels.

Hoe lang zijn acties geldig?

De geldigheidsduur van de verschillende acties variëren behoorlijk, enkele acties zijn geldig voor een week, andere voor een maand of zelfs een jaar. Bij elke actie op onze website wordt een einddatum vermeld, zo kun je zien hoe lang je nog van de kortingscode of aanbieding gebruik kunt maken. Er zijn acties met een onbekende einddatum, de redactie houdt deze acties in de gaten en zal deze markeren als verlopen zodra dat het geval is.

Waarom werkt de kortingscode niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kortingscode niet werkt.

- Controleer allereerst of de kortingscode die je probeert te gebruiken nog geldig is, dat kun je zien aan de einddatum van de geselecteerde kortingscode. De meeste kortingscodes hebben een verloopdatum, zodra deze datum gepasseerd is kun je de code niet meer gebruiken, de actie wordt dan grijs en de kortingscode wordt niet langer op BesteKortingscode.nl weergegeven.

- Bij de meeste kortingscodes worden voorwaarden vermeld, bekijk goed of de bestelling die je probeert te plaatsen aan de gestelde voorwaarden voldoet. Het kan zo zijn dat je voor een minimaal bedrag moet bestellen, of dat bijvoorbeeld actieproducten worden uitgezonderd.

- Controleer of je de kortingscode juist hebt overgenomen van onze website. Verwijder eventuele spaties rondom de code, en let op het gebruik van hoofdletters en kleine letters. Schrijf de code eventueel op met pen en papier, om er zeker van te zijn dat je geen fouten maakt bij het overnemen.

Hoewel de redactie haar uiterste best doet om alleen werkende kortingscodes op de website te tonen, kan het voorkomen dat er niet werkende acties worden getoond. Is dit bij de kortingscode die je probeert te gebruiken het geval? Laat het ons dan weten, wij zorgen er dan voor dat de actie wordt verwijderd en wijzen je indien mogelijk een alternatieve actie aan van een relevante online shop.

Hoe kan ik een actie delen met vrienden?

We hebben verschillende functies ingebouwd in de website om acties eenvoudig te kunnen delen met vrienden. Op elke winkelpagina vind je Facebook, Twitter en Google+ knoppen, door een knop aan te klikken kun je je vrienden wijzen op de acties en aanbiedingen van de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om ons account op één van de sociale kanalen te “liken” of te “volgen”, je vrienden kunnen dan zien dat je BesteKortingscode.nl leuk vindt.

Ik heb problemen met een webwinkel die op BesteKortingscode.nl te vinden is, wat kan ik doen?

BesteKortingscode.nl verwijst je slechts naar webwinkels, wij zijn een kortingscodewebsite en verkopen zelf dus geen producten. Bij een probleem met een webwinkel dien je contact op te nemen met de betreffende shop, en dus niet met ons. Het kan wel zinvol zijn om je klachten over een webwinkel naar ons te e-mailen, wanneer we veelvuldig klachten over een webwinkel ontvangen kunnen we besluiten om de webwinkel van onze website te verwijderen.

Waarom zijn acties populair?

Veel acties worden gerangschikt op basis van populariteit. Hoe vaker er gebruik gemaakt wordt van een actie of aanbieding, hoe prominenter deze op BesteKortingscode.nl in beeld wordt gebracht.

Er staat een actie op de website die verlopen is of niet gepubliceerd mag worden, wat kan ik doen?

Hoewel de redactie haar uiterste best doet om alleen geldige acties te tonen op de website, kan het gebeuren dat er acties worden getoond die verlopen zijn of welke niet gepubliceerd mogen worden. Je kunt gebruik maken van de informatie op de contact pagina om contact op te nemen met de redactie, zij zullen bekijken of je verzoek gegrond is en indien dat het geval is zullen zij de actie van de website verwijderen.

Hoe kan ik adverteren op BesteKortingscode.nl?

Wanneer je aangesloten bent bij een affiliate netwerk is het erg eenvoudig om je webwinkel op te laten nemen op onze website, op de adverteren pagina lees je hoe je je shop kunt laten opnemen.

Hoe kan ik een exclusieve kortingscode laten opnemen?

Het is mogelijk om een exclusieve kortingscode van je webwinkel te laten vermelden op BesteKortingscode.nl. Het moet hierbij gaan om een unieke kortingscode die alleen op onze website gepubliceerd wordt, en dus niet op andere websites. Meer informatie over het laten opnemen van je webwinkel en het plaatsen van een exclusieve actie lees je op de adverteren pagina.

Hoe kan ik een link ruilen met BesteKortingscode.nl?

Het is niet mogelijk om direct met BesteKortingscode.nl een link te ruilen. Wij beheren echter wel tal van andere websites waarop we je link kunnen vermelden indien jij een link plaatst naar www.bestekortingscode.nl. Wil je graag een link ruilen? Neem dan contact met ons op.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen met de redactie van BesteKortingscode.nl. Hoe je contact kunt opnemen lees je op de contact pagina.