Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Adverteren

Door je webshop te laten vermelden op BesteKortingscode.nl kun je veel extra bezoekers naar je webwinkel trekken. Alle acties en aanbiedingen van je webwinkel worden door ons onder de aandacht gebracht op je eigen winkelpagina. Naar mate er meer gebruik wordt gemaakt van de kortingscodes en aanbiedingen van je shop zal je website steeds prominenter vermeld worden op onze website. Je winkelpagina wordt opgenomen in relevante categorieën, in het winkeloverzicht en je shop wordt geplaatst bij gerelateerde webwinkels binnen BesteKortingscode.nl. Wij zorgen ervoor dat potentiële kopers bij je webshop alles te weten komen over de kortingscodes en aanbiedingen die je aanbiedt.

Bereik

Onze website wordt elke maand door tienduizenden consumenten bezocht. Door je webwinkel op BesteKortingscode.nl op te nemen bereik je dus een groot aantal potentiële kopers.

Je webwinkel aanmelden

Met alle shops die je op onze website vindt werken wij samen op basis van performance based marketing. Ben je aangesloten bij een affiliate netwerk, dan kun je je website gemakkelijk op laten nemen op onze website. Je kunt ons doormiddel van een e-mail (zie contact) laten weten dat je graag opgenomen wilt worden op BesteKortingscode.nl, het duurt dan doorgaans enkele werkdagen voordat je shop is opgenomen op de website.

Kortingscodes en aanbiedingen plaatsen

Is je website op BesteKortingscode.nl geplaatst, dan is het zaak om te zorgen voor interessante acties op je winkelpagina, om zo te zorgen voor een maximale conversie. Acties die je verspreid via een affiliate netwerk worden meestal door onze redactie opgepikt en geplaatst. Mocht dat niet het geval zijn, of wil je een exclusieve actie plaatsen, dan kun je contact opnemen met de redactie.