Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

€10 korting op je bestelling met deze Bol.com kortingscode!

Deze kortingscode is helaas niet meer geldig. Ook hebben we geen alternatieve kortingscode van Bol.com voor je kunnen vinden. Onze redactie is druk op zoek naar nieuwe acties. Kom snel nog eens terug en pak alsnog die extra korting!

Informatie

Met deze kortingscode ontvang je €10,- korting op het gehele dier-, tuin- en klussen-assortiment bij Bol.com. Dit is een unieke kans om een leuke korting te krijgen op je bestelling. Het enige dat je hoeft te doen is minimaal €50,- besteden in een of meerdere van de bovengenoemde categorieën, en je kortingscode in te voeren. Je voordeel wordt vervolgens direct verrekend in je winkelwagen. Of je nu je huisdier wilt verwennen, je tuin onder handen wilt nemen of wilt gaan klussen in huis: met deze Bol.com kortingscode wordt het zeker een stuk voordeliger. Je kunt tot en met 29 mei van deze actie gebruik maken, wees er dus snel bij!

Voorwaarden

- Je dient te bestellen voor minimaal €50.
- Iedere klant kan maar één keer van de kortingscode gebruik maken.
- Deze kortingscode geldt alleen voor artikelen uit het dier-, tuin- en klussen-assortiment.
- De actie geldt niet voor artikelen van externe verkopers en in combinatie met andere kortingscodes.
- Nederlandse boeken die te vinden zijn in het dier-, tuin- en kussen-assortiment zijn voor deze actie uitgesloten in verband met de vaste boekenprijs.