Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

SuperTrash kortingscodes 2019

/

Populaire SuperTrash codes & kortingen

SuperTrash kortingscode handleiding

 • Koop schitterende damesmode voor weinig met onze SuperTrash kortingscodes!

  Bij SuperTrash kun je de mooiste damesmode kopen voor aantrekkelijke prijzen. Vul je shoppingbag met je favoriete artikelen en volg deze handleiding om de orderwaarde van je bestelling ver omlaag te brengen!

 • Shoppingbag

  Zodra je mooie items hebt toegevoegd aan je shoppingbag kun je gaan bestellen. Klik op BEKIJK SHOPPINGBAG om daarmee te beginnen.

  Stap 2
 • Kortingscode gebruiken

  Check goed of alle artikelen die je wilt kopen in de je shoppingbag terug te vinden zijn. Kijk ook goed of de maten en aantallen kloppen. Voer vervolgens onder Kortingscode de SuperTrash kortingscode in om je korting te berekenen. Het totaalbedrag wordt na het bevestigen van je code aangepast. Klik op GA VERDER om het bestellen voort te zetten.

  Stap 3
 • Inloggen

  Je kunt nu meteen inloggen met je account om door te gaan. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op INLOGGEN om je persoonlijke gegevens op te halen. Nog geen account? Vul dan onder IK WIL SNEL AFREKENEN je e-mailadres in en klik op GA VERDER.

  Stap 4
 • Gegevens

  Om je account aan te maken moet je wat persoonlijke gegevens invoeren, zoals je naam, postcode en woonplaats. Vul de benodigde gegevens naar waarheid in en klik op NAAR BEZORGEN.

  Stap 5
 • Bezorgen

  Helaas is het bezorgen bij SuperTrash pas vanaf een hoog bedrag gratis. Het laten leveren van je artikelen met PostNL kost je €3,95. Je kunt je pakketje ook afhalen bij een Kiala punt, dat kost eenmalig €3,50. Selecteer een bezorgmethode en klik vervolgens op BESTELLEN.

  Stap 6
 • Betaalmethode

  De laatste stap is het selecteren van een betaalmethode. Vrijwel elke populaire betaalmethode is beschikbaar. Zo kun je betalen met iDEAL, PayPal, creditcard en overschrijving. Selecteer jouw favoriete methode en klik op BESTELLING AFRONDEN om je bestelling te bevestigen.

  Dat was het! Je hebt nu artikelen met korting besteld bij SuperTrash! Simpel toch?

  Stap 7