Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Sarenza kortingscodes 2019

/

Populaire Sarenza codes & kortingen

Sarenza kortingscode handleiding

 • Nieuwe schoenen shoppen met korting? Gebruik de Sarenza kortingscodes!

  Zijn je oude schoenen versleten, of wil je je schoenenverzameling weer eens verder uitbreiden? Dan is Sarenza écht wat voor jou. Je vindt er duizenden schoenen van topmerken. De schoenen zijn scherp geprijsd, en met onze kortingscodes kun je de prijzen nóg verder verlagen. Vul je mandje met schoenen en volg deze handleiding om te bestellen met veel voordeel!

 • Mandje

  Heb je mooie schoenen gevonden? Bestel ze dan direct om ze snel in huis te krijgen. Klik op MANDJE om meteen te beginnen!

  Stap 2
 • Kortingscode gebruiken

  In je mandje kun je zien welke artikelen je allemaal hebt toegevoegd. Ook kun je er je Sarenza kortingscode gebruiken. Vink Ik heb een kortingscode aan en voer je code in. Klik vervolgens op OK. Je hebt je korting nu opgehaald. Ga verder met bestellen door op BESTELLEN te klikken.

  Stap 3
 • Aanmelden

  Om door te gaan dien je je aan te melden. Als je al eerder hebt besteld bij Sarenza heb je al een account. Vink dan Ja, ik voer mijn Sarenza wachtwoord in aan en voer je gegevens in. Als nieuwe klant hoef je voor nu alleen je e-mailadres in te voeren. Klik vervolgens op GA VERDER.

  Stap 4
 • Maak je account aan

  Je kunt nu je account aan gaan maken. Vul alle gegevens die noodzakelijk zijn in. Enkele velden zijn optioneel, en mag je dus overslaan. De laatste vraag is of je je in wilt schrijven voor de nieuwsbrief. Dit is niet verplicht, maar kan je in de toekomst wel leuke besparingen opleveren. Je ontvangt als abonnee namelijk regelmatig aanbiedingen en codes in je postvak. Maak een keuze en klik op BEVESTIGEN zodra je klaar bent.

  Stap 5
 • Account aangemaakt

  Je account is nu aangemaakt! Klik op NAAR VOLGENDE STAP om verder te gaan.

  Stap 6
 • Bezorging

  Check allereerst of je bezorgadres klopt. Klopt het niet? Klik dan op Dit adres wijzigen en geef een nieuw adres op. Je kunt ook een ander bezorgadres toevoegen, klik daarvoor op Een ander bezorgadres toevoegen.

  Maak nu een keuze voor een bezorgmethode. Je kunt kiezen voor onder meer DHL en UPS. De verschillen zitten met name in de bezorgtijd en de bezorgkosten. Na het kiezen van een methode wordt je doorgeschakeld naar de volgende (en tevens laatste) stap van het bestelproces.

  Stap 7
 • Betaling

  Check je gegevens en kies een betaalmethode. Betalen kan met iDEAL, Visa, Mastercard of PayPal. Zijn alle gegevens op de pagina juist en ben je klaar om je order definitief te maken? Klik dan op BESTELLEN.

  Je hebt je order bij Sarenza nu geplaatst. Je hoeft nu alleen nog maar te wachten op je nieuwe paar schoenen. We hopen dat je flink hebt kunnen besparen met behulp van een kortingscode!

  Stap 8