Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

JeansOnline kortingscodes 2019

/

Populaire JeansOnline codes & kortingen

JeansOnline kortingscode handleiding

 • Voordelig nieuwe jeans kopen met de JeansOnline kortingscodes

  Ben je toe aan een nieuw paar jeans? Dan zit je bij JeansOnline goed! Je vindt er honderden spijkerbroeken voor dames en heren. Naast jeans is er ook een compleet aanbod mode, met onder meer jassen, tops en schoenen te vinden. Voeg direct artikelen toe aan je shoppingbag en volg onderstaande stappen om te besparen!

 • Shoppingbag

  Heb je leuke artikelen gevonden en toegevoegd aan je shoppingbag? Dan kun je gaan beginnen! Klik op SHOPPINGBAG bovenaan de pagina om te beginnen met bestellen.

  Stap 2
 • Controleren

  In je shoppingbag kun je even rustig bekijken of alles klopt. Kijk of je alle artikelen die je wilt hebben hebt toegevoegd, en of je de maat juist hebt geselecteerd. Je kunt nu ook zien of de artikelen op korte termijn leverbaar zijn. Klik als je akkoord bent op AFREKENEN om verder te gaan.

  Stap 3
 • Bestellen met (of zonder) een account

  Om verder te gaan dien je in te loggen met je JeansOnline account. Dat kan door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren en op INLOGGEN te klikken. Heb je nog geen account? Dan kun je er direct een aanmaken door op ACCOUNT AANMAKEN te klikken.

  Bestellen zonder account is mogelijk, maar wordt door ons niet aangeraden. Het hebben van een account is namelijk erg handig om bestellingen terug te vinden en de status van eerdere en openstaande orders te bekijken.

  Stap 4
 • Gegevens

  Vul je persoonlijke gegevens in om een account aan te maken. Klik op GA VERDER als je alles volledig en correct hebt ingevuld.

  Stap 5
 • Verzenden

  Je kunt nu de door jou gewenste verzendmethode selecteren. Je kunt je artikelen laten bezorgen met DHL of laten afleveren bij een Kiala punt in de buurt. Je kunt je pakket daar dan afhalen wanneer het jou uitkomt. Klik na het selecteren van een verzendmethode op NAAR BETALEN.

  Stap 6
 • JeansOnline kortingscode activeren en betalen

  Kies een methode om je artikelen te betalen. Betalen is mogelijk met onder andere iDEAL, PayPal en creditcard.

  Je kunt nu je kortingscode activeren om je voordeel te berekenen. Voer de code in onder Couponcode en klik op ACTIVEER COUPON om je korting binnen te halen. Klik, zodra je korting is doorberekend in de totaalprijs, op BESTELLING CONTROLEREN.

  Stap 7
 • Afronden

  De laatste stap is het afronden van je bestelling. Controleer of alle gegevens die je hebt opgegeven kloppen en of alle artikelen in je winkelwagen zitten. Weet je zeker dat je wilt bestellen? Klik dan op BESTELLING AFRONDEN om je order definitief te maken.

  Zo eenvoudig is het om met korting de laatste mode te kopen bij JeansOnline! Geniet van je korting!

  Stap 8