Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

H&M kortingscodes 2019

/

Populaire H&M codes & kortingen

H&M kortingscode handleiding

 • Betaal geen euro te veel met onze H&M kortingscodes

  H&M verkoopt de mooiste en meest exclusieve fashion voor dames, heren en kinderen. De winkel staat bekend om zijn hippe mode voor budget prijzen. In de webwinkel kun je nu voor nóg minder je slag slaan met behulp van onze kortingscodes. Begin direct met shoppen en loop zodra je klaar bent deze handleiding door om flink te besparen!

 • Shoppingbag

  Is je shoppingbag goed gevuld met de leuke artikelen van H&M? Dan is het tijd om te beginnen met bestellen! Klik op Shoppingbag bovenaan de website om een overzicht te bekijken van alle artikelen die je hebt toegevoegd.

  Stap 2
 • Artikelen controleren

  Check even goed of alle artikelen die je wilt hebben ook daadwerkelijk in je shoppingbag terug zijn te vinden. Kijk ook even na of je de juiste kleur en maat hebt geselecteerd bij de artikelen. Klik als alles klopt op GA NAAR DE KASSA.

  Opgelet: de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren volgt pas later.

  Stap 3
 • Een account aanmaken (of inloggen)

  Om te kunnen bestellen heb je een account nodig. Als je al een account hebt hoef je er natuurlijk niet nog een keer een te maken. Klik in dat geval op Inloggen, na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik als je een nieuwe klant bij H&M bent meteen op AANMELDEN om door te gaan met bestellen. We gaan er in deze handleiding van uit dat je nog geen klant bent, de volgende stap is daarom het invoeren van je persoonlijke gegevens.

  Stap 4
 • Gegevens invoeren

  Voer alle benodigde gegevens in en klik op AANMELDEN om je te registreren. Na bevestiging wordt je direct doorgestuurd naar de volgende stap in het bestelproces, ook is je meteen account aangemaakt.

  Stap 5
 • Kortingscode verzilveren en betaalmethode kiezen

  Je kunt nu eindelijk je H&M kortingscode gaan verzilveren. Vul de code in achter Kortingscode gebruiken en klik op OK om je voordeel te berekenen. De korting wordt meteen verwerkt en het totaal bedrag wordt bijgewerkt. Check daarna goed of alle gegevens op de pagina kloppen. Let daarbij op je persoonlijke gegevens, maar ook op de leveringsinformatie die wordt weergegeven.

  Kies tot slot de betaaloptie van jouw voorkeur. Je kunt kiezen om te betalen met onder andere acceptgiro bij levering, creditcard en rembours. Als je een betaalmethode hebt gekozen en alles klopt, klik dan op AANKOOP VOLTOOIEN om je order definitief te plaatsen.

  Gefeliciteerd! Je hebt nu net als vele andere met korting besteld bij H&M. Dat viel mee, toch?

  Stap 6