Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Expedia kortingscodes 2019

/

Populaire Expedia codes & kortingen

Expedia kortingscode handleiding

 • Voordelig boeken met de Expedia kortingscodes

  Wanneer je wilt gaan boeken bij Expedia is het fijn om te weten dat je flink kunt besparen met onze kortingscodes. In deze handleiding leggen we je uitgebreid uit hoe het werkt. Geef op de voorpagina van www.expedia.nl je voorkeuren aan en klik op ZOEKEN NAAR HOTELS om een geschikt hotel, of een hotel met een vlucht en/of auto te vinden.

  Stap 1
 • Een hotel zoeken

  Je krijgt nu een groot aantal hotels te zien die aan je wensen en eisen voldoen. Je kunt op tal van criteria filteren om zo het hotel van je dromen te vinden. Als je een interessante aanbieding hebt gevonden kun je op de titel klikken om meer informatie te zien en te boeken.

  Stap 2
 • Kamer kiezen

  Op de pagina van het hotel staat werkelijk alle informatie je maar kunt bedenken. Ook kun je een heleboel foto’s bekijken om een goede indruk te krijgen van het hotel. Je kunt alle beschikbare kamers zien met daarbij de prijzen. Zoek een kamer uit en klik op Boeken.

  Stap 3
 • Betalen

  Je moet nu de keuze maken of je meteen online wilt betalen, of pas wilt betalen als je in het hotel bent. In deze handleiding gaan we uit van online betalen. Wij kiezen dus voor Betaal nu. Wil jij pas betalen in het hotel? Klik dan op Betaal in het hotel.

  Stap 4
 • Kortingscode gebruiken en informatie invoeren

  Voer onder Reizigersinformatie de naam van de contactpersoon in en geef je telefoonnummer op.

  Vervolgens kun je je Expedia kortingscode invullen. Klik onder Betaalinformatie op Heb je een coupon- of kortingscode? om het invoerveld zichtbaar te maken. Vul de code in en klik op Coupon gebruiken om je korting binnen te halen.

  Het laatste onderdeel van deze stap is het kiezen van een betaalmethode. Wanneer je gekozen hebt voor direct online betalen tijdens stap 4, kun je nu kiezen voor betalen met iDEAL, creditcard of PayPal.

  Stap 5
 • E-mailadres invoeren en boeking bevestigen

  Vul onder het kopje E-mailadres voor boekingsbevestiging je e-mailadres in en geef (eventueel) een wachtwoord op. Het opgeven van een wachtwoord is niet verplicht, maar het zorgt ervoor dat je een account krijgt waarmee je je boekingen bij kunt houden en in de toekomst sneller kunt boeken.

  Controleer voordat je bevestigt nog eens goed alle informatie. Let daarbij op de opgegeven datums, het aantal overnachtingen, de totaalprijs en je persoonlijke informatie. Heb je alles goed gecheckt en ga je akkoord met de gestelde voorwaarden? Klik dan op DOORGAAN NAAR JE BANK om naar de betaalpagina te gaan.

  Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij het besparen op je boeking bij Expedia. Geniet van je (hopelijk voordelige) verblijf en tot een volgende keer!

  Stap 6