Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Centerparcs actiecodes 2019

/

Populaire Centerparcs codes & kortingen

Centerparcs actiecode handleiding

 • Bespaar op je vakantie met onze Centerparcs actiecodes!

  Wil je er even tussenuit met je partner, of met hele gezin? Boek dan eens een verblijf bij Centerparcs! Kies voor een midweek, weekend of week en boek voordelig met onze actiecodes. Vul of de voorpagina van www.centerparcs.nl je wensen in en klik op Zoek om de beste aanbiedingen op te sporen.

  Stap 1
 • Beschikbaarheid

  Je ziet nu alle verblijven die beschikbaar zijn en aan jou criteria voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten cottages, zoals VIP en premium cottages. Klik op Verder achter de cottage van jouw keuze om te gaan boeken. Als je geen interessante aanbiedingen ziet kun je onderaan de pagina kiezen om de datum van je verblijf te wijzigen, ook kun je een ander park selecteren.

  Opgelet: de genoemde prijzen zijn exclusief reservingskosten, deze bedragen €29,50.

  Stap 2
 • Actiecode bevestigen

  Je krijgt nu een overzicht en specificatie te zien van de geselecteerde cottage. Ook kun je nu je Centerparcs actiecode bevestigen om je voordeel te berekenen. Voer de code in onder actiecode en klik op Bevestig. De korting wordt direct van het totaalbedrag afgetrokken. Ben je akkoord met de genoemde prijs? Klik dan op Verder om naar de volgende stap te gaan: verzekeringen.

  Stap 3
 • Verzekeringen

  Als je nog niet verzekerd bent kan Centerparcs dit voor je regelen. Het is mogelijk om voor een laag berag een annuleringsverzekering en/of reisverzekering af te sluiten. Dit is geheel optioneel. Als je al verzekerd bent kun je deze stap overslaan door te klikken op Ik ben al verzekerd, ik wens geen aanvullende verzekering. Heb je wel interesse? Selecteer dan de gewenste opties en klik op Verder.

  Stap 4
 • Extra's bijboeken

  Om je vakantie nog wat aangenamer te maken kun je verschillende extra's bijboeken. Je kunt kiezen uit onder meer een keukenpakket en een party pakket. Ook is het mogelijk om zelf de ligging van je vakantiehuisje te bepalen. De extra kosten worden direct meegenomen in het totaalbedrag. Zodra je eventuele extra's hebt gekozen kun je doorgaan door op Verder te klikken.

  Stap 5
 • Inloggen of een account aanmaken

  Om een cottage te kunnen boeken bij Centerparcs heb je een account nodig. Als je al een account hebt kun je je gegevens invoeren en meteen inloggen. Wij gaan er even van uit dat je nog geen account hebt. Klik op Gegevens opgeven om een account aan te maken waarmee je online kunt boeken.

  Stap 6
 • Jouw gegevens

  Vul nu je gegevens in en geef aan of je de laatste nieuwtjes van Centerparcs per e-mail wilt ontvangen. Controleer je gegevens goed en klik vervolgens op Verder.

  Stap 7
 • Betaling

  Je kunt bijna op vakantie! Je hoeft alleen je verblijf nog te betalen. Controleer of alle gegevens in het boekingsoverzicht kloppen. Is dat het geval? Kies dan een betalingswijze, geef aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden, en klik op Volgende.

  Hopelijk heb je met onze hulp een leuke korting kunnen krijgen op je boeking. Alvast veel plezier gedurende je verblijf bij Centerparcs, geniet ervan!

  Stap 8