Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

ASOS kortingscodes 2019

/

Populaire ASOS codes & kortingen

ASOS kortingscode handleiding

 • De nieuwste mode shoppen met korting met ASOS kortingscodes

  Ben jij een echte modeliefhebber die graag de mode van het moment draagt? Dan is ASOS écht wat voor jou. In de internationale webshop vind je de mooiste mode die op dit moment populair is in de wereld. Om het nog mooier te maken: met deze handleiding kun je eenvoudig besparen op de mooiste artikelen. Lees dus snel verder!

 • Shoppingbag

  Zodra je wat artikelen hebt toegevoegd aan je shoppingbag kun je beginnen met bestellen. Klik bovenaan de website op Bag en vervolgens op View Bag om een overzicht te bekijken van de artikelen die je hebt uitgekozen.

  Stap 2
 • Shoppingbag controleren

  Kijk even na of je alle artikelen die in je shoppingbag zitten ook daadwerkelijk wilt hebben, en of ze leverbaar zijn. Je kunt eventueel nog aanpassingen doen. Kies als je akkoord gaat voor PAY SECURELY NOW.

  Stap 3
 • Inloggen

  Je kunt nu inloggen of een nieuw account aanmaken. Wij doen in deze handleiding het laatste. Klik op CONTINUE om te beginnen aan de registratie.

  Al klant? Vul dan je e-mailadres en wachtwoord in en klik op SIGN IN. Je kunt de volgende stap (het aanmaken van een account) overslaan.

  Stap 4
 • Over jou

  Voor het maken van een account moet je enkele gegevens opgeven, zoals je voornaam, achternaam en e-mailadres. Vul de benodigde persoonlijke gevens in en klik op NEXT STEP.

  Stap 5
 • Account aangemaakt

  Gefeliciteerd, je bent nu een klant bij ASOS! Klik op CONTINUE om verder te gaan.

  Stap 6
 • Factuuradres

  Vul nu de gegevens in die horen bij je bankrekening of creditcard. De gegevens moeten overeenkomen met die van je rekening of kaart. Vul alles compleet en naar waarheid in en klik op FIND ADRESS. Vergeet niet om aan te geven dat je in Nederland woont, er verschijnt dan onder meer een postcode veld.

  Stap 7
 • Betaling

  Kies nu de manier waarop je wilt betalen. Dat kan bij ASOS, ondanks dat het een internationale partij is, gewoon met iDEAL. Ook kun je betalen met onder meer PayPal en Visa. Kies een betaalmethode naar keuze en klik op NEXT STEP.

  Stap 8
 • Een ASOS kortingscode invullen en bevestigen

  Je bent aanbeland bij de laatste stap. Je kunt nu eindelijk je kortingscode invoeren en je voordeel berekenen. Vul de code in onder Promo Code or Student Code en klik op de UPDATE button. De totaalprijs zal direct naar beneden worden bijgesteld, ook kun je zien welke korting je code heeft gegeven.

  Check goed of de informatie die op de pagina staat klopt, dit is namelijk je laatste kans. Je kunt eventueel nog aanpassingen maken als er iets niet goed is. Klik, om je bestelling te plaatsen, onderaan de pagina op PLACE ORDER.

  Zo eenvoudig is het om met een kortingscode te bestellen bij ASOS. Had je verwacht dat het zo eenvoudig zou zijn? Namens de hele redactie veel plezier met je nieuwe artikelen!

  Stap 9