Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bespaar net als 174.753 anderen met de beste kortingscodes!

Albert Heijn kortingscodes 2019

/

Populaire Albert Heijn codes & kortingen

Albert Heijn kortingscode handleiding

 • Doe je boodschappen online en profiteer van de Albert Heijn kortingscodes!

  Heb je een keer geen zin om naar de supermarkt te gaan om je boodschappen te doen? Of wil je groots inslaan en kun je het zelf allemaal niet vervoeren? Doe je boodschappen dan online bij Albert Heijn, via www.ah.nl! Je vindt online het complete aanbod dat ook in de fysieke winkels te vinden is.

 • Mijn lijst

  Als je alle artikelen die je nodig hebt toegevoegd aan Mijn lijst kun je beginnen met bestellen. Klik in het menu op Bezorgservice om verder te gaan.

  Stap 2
 • Kies een locatie

  De volgende stap is om te controleren of Albert Heijn ook daadwerkelijk in jou buurt bezorgd. Vul je postcode in en klik op Controleer om te kijken of dat het geval is. Na de controle ga je direct door naar de volgende pagina.

  Stap 3
 • Kies een bezorgmoment

  Na het invoeren van je postcode krijg je direct de beschikbare bezorgmomenten te zien. Er is altijd een ruime keuze uit momenten, zodat er altijd wel een geschikt moment voor je bij zit. Kies een bezorgmoment en ga verder door in te loggen. Heb je nog geen account? Maak er dan direct één aan door op Schrijf je in te klikken.

  Stap 4
 • Afronden

  Je ziet nu eeen overzicht al je artikelen en de bezorgdatum dat je zojuist gekozen hebt. Als alles klopt kun je op Afronden klikken om door te gaan.

  Stap 5
 • Kortingscode invoeren

  Het is eindelijk tijd om je Albert Heijn kortingscode in te voeren. Plak de code die je bij ons hebt gekopieerd in het Actiecode veld en klik op OK om 'm te bevestigen. De nieuwe prijs wordt direct zichtbaar op de website. Ga je akkoord met de nieuwe prijs? Klik dan bovenaan op Volgende stap.

  Stap 6
 • Bevestigen

  Ga nog één keer goed na of alles klopt. Let op de bezorgdatum, de artikelen en de prijs. Vink vervolgens aan dat je akkoord gaat met betaling met PIN aan de deur. Opgelet: hiermee ga je een betalingsverplichting aan. Klik op de knop Bevestig bestelling om je order defintief te maken.

  Zo simpel is het om online je boodschappen te doen bij Albert Heijn. Hopelijk heb je flink kunnen besparen met behulp van een code!

  Stap 7